Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pořad bohoslužeb ve farnosti

V naší farnosti jsou mše svaté během roku: o nedělích a o svátcích v kostele Zvěstování Páně v Bohdanči, dále v našem filiálním kostele Navštívení Panny Marie v Třebětíně a ve filiálním kostele Svatého Matouše apoštola a evangelisty v Michalovicích. Mše svaté ve středu večer se již nekonají. Po změně duchovních v červenci 2017 jsou za konání mší svatých odpovědni zástupci, kteří zastupují a domlouvají za bohdanečskou farnost na setkáních ve Zbraslavicích na faře - zvolení z posledních voleb: kostelník pan Josef Holub (v současné době nemocný, jednání ve Zbraslavicích na faře se teď nezúčastňuje) a paní Mrázková. Na jednání chodí také pí Vajglová a Mudrochová, je na těchto zástupcích kdy a kde v bohdanečské farnosti budou mše svaté, případně bohoslužby, pokud je ve Zbra domluví, nebo nedomluví. Zveřejňuje a ohlašuje je pak administrátor Vrchovským - na něj se laskavě obracejte v případě dotazů, či nesrovnalostí.

​Pokud se zde mše svaté nekonají a nemůžete si zajet do nejbližšího kostela - podívejte se na televizi Noe, nebo si poslechněte radio - stanici Vltava - o nedělích vždy v 9.00, nebo radio stanici Proglas.

Neděle

9:45 - Bohdaneč

------------------------------------------------------------------------

Pravidelně také

Útery

18:00- duchovní setkávání pro děti na faře s pí. Martinou Uttendorfskou, pí. Mlčochovou a pí. Holubovou

Středa

18:00- Bohdaneč, mše svatá

O dalších změnách předem informujeme v aktualitách

Bohoslužby v jiných farnostech

Na tomto odkazu najdete rozpis bohoslužeb nejen ve farnostech našeho blízkého okolí ale časový harmonogram bohoslužeb po celé ČR, vyhledávání funguje podobně jako hledání v mapě na internetu a pak stačí kliknout na symbol kostela, tyto stránky se netýkají pouze římskokatolické církve

www.mapabohosluzeb.cz 

VELIKONOCE 2016 (nebo též v aktualitách)